Ningbo Haijiang Machinery Co.,Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China Ningbo Haijiang Machinery Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Ningbo Haijiang Machinery Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Ningbo Haijiang Machinery Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Ningbo Haijiang Machinery Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Ningbo Haijiang Machinery Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Ningbo Haijiang Machinery Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië
Type Business: Fabrikant
Merken: Taihong
Aantal werknemers: 300~500
Jaarlijkse omzet: >10000000
Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 30% - 40%
Inleiding

11Taihong de machines zijn een professionele fabrikant van injectie het vormen machine met de integratie van R&D, worden de productie en sales.it gevestigd in Ningbo die een mooie kuststad is.

ons bedrijf verkreeg Ce en ISO9001: het certificaat van 2008, onze hoogte - de kwaliteitsmachines worden wijd verkocht aan de wereld, die meer dan 20 landen en gebieden omvatten. Sinds de onderneming in 2002, heeft het bedrijf aan onderzoek en ontwikkelde tevreden nauwkeurige en kleine injectie het vormen machines van 50T aan 3000T, injectiegewicht van 50 gram aan 30000 gram voor klanten in binnen- en buitenland met geavanceerde technologie gepoogd, hoog-efficiënt de productie van en perfecte kwaliteitswaarborg, met inbegrip van vaste pomp, VDP en servomotor eries.

Er zijn professionele technische ingenieurs en het gevorderde beheersteam in ons bedrijf, een robuust systeem van R&D, productie, verkoop en de eerste dienst van de klassennaverkoop heeft zich reeds gevormd. De zelf-ontworpen de injectie van Hg nauwkeurige en kleine het vormen machines worden gekenmerkt met snelle snelheid, energie - besparing, betrouwbaarheid, nieuwe structuur en een hoge graad van automatisering. Onze machines zijn vrij toepasselijk voor de injectie en het vormen van vervangstukken die hoge precisie vragen. Aangezien de producten in de markt lanceerden, wordt het snel gepopulariseerd onder klanten.


Gebaseerd op progressieve gedachten en uitdagingsgeesten, Taihong-machinesdoelstellingen bij beste hoge snelheidsinjectie het vormen machinefabrikanten in China. Al ons personeel levert inspanningen aan onderzoek en ontwikkelt meer onlangs stijl, op maat gemaakte en tevreden machines aan klanten, met de uitstekendere, professionele en uitvoerige diensten

Wij zouden deze kans willen te baat nemen om u allen voor de steunen en de hulp te danken die verstrekt door u. Wij zullen Taihong-machines samen briljanter hangen morgen en schrijven!

Stem in met uw onderzoek op om het even welk ogenblik, zullen wij reactie uw vraag binnen 24 uren, hopen zult u van het aardige kopen van ons genieten.

1

 

 

China Ningbo Haijiang Machinery Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0China Ningbo Haijiang Machinery Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

 

 

 

 
Geschiedenis

Co. van de Sailai Plastic Machine, Ltd Localed in Ningbo-Stad, dichtbij Shanghai. Het is Gespecialiseerde het afgietselmachine van de aanbiedingsinjectie, injectie mouldand verwante hulpequipment.started vanaf 1996 tot 2017

Dienst

Co. van de Sailai Plastic Machine, Ltd Localed in Ningbo-Stad, dichtbij Shanghai. Het is Gespecialiseerde het afgietselmachine van de aanbiedingsinjectie, injectie mouldand verwant hulpmateriaal.
De machinewaaier van het injectieafgietsel: het vastklemmen kracht van 50tons to1000tons, infactiongewicht van 6789g.Machine-reeks:
A) Standaardinjectie het Vormen Machine
B) pvc-de machine van het injectieafgietsel;
C) HUISDIERENinjectie het vormen machine;
D) de Dubbele machine van de Kleureninjectie;
E) Volledige hydraulische injectie het vormen machine;
F) Al elektrische machine van het injectieafgietsel; volledige injectie het vormen machine;
G) Energie - het afgietselmachine van de besparingsinjectie:
(a) veranderlijke van de de injectiemachine van de Verplaatsingspomp de Servomotorinjectie (b) het vormen machine
Al onze beroemde het merkcomponent van het machinegebruik, zegt: De klep van Yuken/Vickers/Northman, Yuken/Vickers-Pomp, Omron/de Schakelaar van Schneider, Porchesion-computer, Valqua-Verbinding; De Evenredige Klep van HNC; Onbesliste Proportinal-voering

De „professionele, opmerkelijke kwaliteit, oprecht de dienst“ is onze naleving, zijn wij over de hele wereld zo tevreden aan procide zowel superieure producten als de perfecte dienst voor klanten.China Ningbo Haijiang Machinery Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

China Ningbo Haijiang Machinery Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Taihong plastic injectie het vormen machine

Tel.: 0086-0574-88128282 Fax: 0086-574-56877329
E-mail:
admin@taihong-machine.com

Http://www.taihong-machine.com
Voeg toe: Industriële Fangqiao, Fenghua, Ningbo-Stad, China