Thuis

Ningbo Haijiang Machinery Co.,Ltd. Fabrieksreis

Klantenoverzichten
De machinekwaliteit is goed, heb ik twee kleine groottemachine

—— Farrukh Jawaid

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

   

  ons bedrijf verkreeg Ce en ISO9001: het certificaat van 2008, onze hoogte - de kwaliteitsmachines worden wijd verkocht aan de wereld, die meer dan 20 landen en gebieden omvatten. Sinds de onderneming in 2002, heeft het bedrijf aan onderzoek en ontwikkelde tevreden nauwkeurige en kleine injectie het vormen machines van 50T aan 3000T, injectiegewicht van 50 gram aan 30000 gram voor klanten in binnen- en buitenland met geavanceerde technologie gepoogd, hoog-efficiënt de productie van en perfecte kwaliteitswaarborg, met inbegrip van vaste pomp, VDP en servomotor eries.

  Er zijn professionele technische ingenieurs en het gevorderde beheersteam in ons bedrijf, een robuust systeem van R&D, productie, verkoop en de eerste dienst van de klassennaverkoop heeft zich reeds gevormd. De zelf-ontworpen de injectie van Hg nauwkeurige en kleine het vormen machines worden gekenmerkt met snelle snelheid, energie - besparing, betrouwbaarheid, nieuwe structuur en een hoge graad van automatisering. Onze machines zijn vrij toepasselijk voor de injectie en het vormen van vervangstukken die hoge precisie vragen. Aangezien de producten in de markt lanceerden, wordt het snel gepopulariseerd onder klanten.

  Ningbo Haijiang Machinery Co.,Ltd.

 • OEM / ODM
 • R & D

  Productieworkshop

  Door geavanceerd productiemateriaal, uitstekende deskundigen toe te passen,

  volledig opleidingsstelsel en goede collectieve atmosfeer,

  wij voorzien u van de prima producten, is nul tekort ons doel en tevredenstellend bent u onze verplichting.

  Assemblagegebied

   

  Het Gebied van het verwerkingsmateriaal

  De uitstekende kwaliteit moet goede technologie en goed verwerkingsmateriaal hebben om het te verzekeren, zodat Taihong zwaar besteedt

  in de introductie van peer-feading grote CNC het boring en malenmachine, de horizontale machines op grote schaal van het brugmalen,

  machinaal bewerkende centra, de lasersnijmachine van het bladmetaal en ander materiaal om de efficiency en de nauwkeurigheid van de productie te verzekeren.

   

  Het testen Materiaal

  Het inspectieteam van SAILAI is hogere mensen in de industrie, heeft een rijkdom aan deskundigheid en ervaring,

  is het perfecte product, de introductie van peer-leidt dimensionaal testend centrum 3.

Contactgegevens
Ningbo Haijiang Machinery Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr.

Tel.: 86-574-88128282

Fax: 86--56877329

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)