Thuis

Ningbo Haijiang Machinery Co.,Ltd.

Klantenoverzichten
De machinekwaliteit is goed, heb ik twee kleine groottemachine

—— Farrukh Jawaid

Ik ben online Chatten Nu

Ningbo Haijiang Machinery Co.,Ltd.

1 2 3 4 5 6
Ningbo Haijiang Machinery Co.,Ltd. Ningbo Haijiang Machinery Co.,Ltd. Ningbo Haijiang Machinery Co.,Ltd. Ningbo Haijiang Machinery Co.,Ltd. Ningbo Haijiang Machinery Co.,Ltd. Ningbo Haijiang Machinery Co.,Ltd.
workshop workshop machine 服务国家

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Merken : Taihong
Aantal werknemers : 300~500
Jaarlijkse omzet : >10000000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 30% - 40%

11Taihong de machines zijn een professionele fabrikant van injectie het vormen machine met de integratie van R&D, worden de productie en sales.it gevestigd in Ningbo die een mooie kuststad is.

ons bedrijf verkreeg Ce en ISO9001: het certificaat van 2008, onze hoogte - de kwaliteitsmachines worden wijd verkocht aan de wereld, die meer dan 20 landen en gebieden omvatten. Sinds de onderneming in 2002, heeft het bedrijf aan onderzoek en ontwikkelde tevreden nauwkeurige en kleine injectie het vormen machines van 50T aan 3000T, injectiegewicht van 50 gram aan 30000 gram voor klanten in binnen- en buitenland met geavanceerde technologie gepoogd, hoog-efficiënt de productie van en perfecte kwaliteitswaarborg, met inbegrip van vaste pomp, VDP en servomotor eries.

Er zijn professionele technische ingenieurs en het gevorderde beheersteam in ons bedrijf, een robuust systeem van R&D, productie, verkoop en de eerste dienst van de klassennaverkoop heeft zich reeds gevormd. De zelf-ontworpen de injectie van Hg nauwkeurige en kleine het vormen machines worden gekenmerkt met snelle snelheid, energie - besparing, betrouwbaarheid, nieuwe structuur en een hoge graad van automatisering. Onze machines zijn vrij toepasselijk voor de injectie en het vormen van vervangstukken die hoge precisie vragen. Aangezien de producten in de markt lanceerden, wordt het snel gepopulariseerd onder klanten.


Gebaseerd op progressieve gedachten en uitdagingsgeesten, Taihong-machinesdoelstellingen bij beste hoge snelheidsinjectie het vormen machinefabrikanten in China. Al ons personeel levert inspanningen aan onderzoek en ontwikkelt meer onlangs stijl, op maat gemaakte en tevreden machines aan klanten, met de uitstekendere, professionele en uitvoerige diensten

Wij zouden deze kans willen te baat nemen om u allen voor de steunen en de hulp te danken die verstrekt door u. Wij zullen Taihong-machines samen briljanter hangen morgen en schrijven!

Stem in met uw onderzoek op om het even welk ogenblik, zullen wij reactie uw vraag binnen 24 uren, hopen zult u van het aardige kopen van ons genieten.

1

 

 

 

 

 

 

 
Contactgegevens
Ningbo Haijiang Machinery Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr.

Tel.: 86-574-88128282

Fax: 86--56877329

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)